Lyrics My Heart Is Beating

0
694

Lyrics in English | My Heart Is Beating | Julie-1975 | Preeti Sagar | Rajesh Roshan | Anand Bakshi

My Heart Is Beating
Keeps On Repeating
I Am Waiting For You
My Heart Is Beating
Keeps On Repeating
I Am Waiting For You
My Love Encloses
A Plot Of Roses
And When Shall We Win
Our Next Meeting
Cause Love You Know
That Time Is Fleeting
Time Is Fleeting (2)
My Heart Is Beating
Keeps On Repeating
I Am Waiting For You
My Love Encloses
A Plot Of Roses
And When Shall We Win
Our Next Meeting
Cause Love You Know
That Time Is Fleeting
Time Is Fleeting (2)………….

Antakshari Songs from “M”

O When I Look At You
The Blue Of Heaven
Seems To Be Deeper Blue
And I Can Swear That
God Himself
Seems To Be Looking Through
Zu Zu Zu
Zu Ru Zu
I Will Never Part Part From You
And When Shall We Win
Our Next Meeting
Cause Love You Know
That Time Is Fleeting
Time Is Fleeting (2)………..

Best Romantic Songs of 1970s

Spring Is The Season
That Drops The Reason Of Lovers
Who Are Truly True
Young Birds Are Mating
While I Am Waiting
Waiting For You
Darling You Haunt Me
Say Do You Want Me
And If It Is So
When Are We Meeting
Cause Love You Know
That Time Is Fleeting
Time Is Fleeting (2)
My Heart Is Beating
Keeps On Repeating
I Am Waiting For You
My Love Encloses
A Plot Of Roses
And When Shall We Win
Our Next Meeting
Cause Love You Know
That Time Is Fleeting
Time Is Fleeting (2)
Hmmm…
Zu Zu Zu
Zu Ru Zu
Zu Zu Zu
Zu Ru Zu
Hmmm………….

Song: My Heart Is Beating
Film: Julie (1975)
Singer: Preeti Sagar
Music Director: Rajesh Roshan
Lyricist: Harindranath Chattopadhyay
Featuring: Lakshmi, Om Prakash, Nadira

Hindi Lyrics | My Heart Is Beating | Julie-1975 | Lakshmi

माय हार्ट इस बीटिंग
कीप्स ऑन रिपीटिंग
आई ऍम वेटिंग फॉर यू
माय हार्ट इस बीटिंग
कीप्स ऑन रिपीटिंग
आई ऍम वेटिंग फॉर यू
माय लव एनक्लोसेस
ए प्लॉट ऑफ़ रोज़ेस
एंड व्हेन शॉल वी विन
आवर नेक्स्ट मीटिंग
कॉज लव यू नो
दैट टाइम इस फ्लीटिंग
टाइम इस फ्लीटिंग (2)
माय हार्ट इस बीटिंग
कीप्स ऑन रिपीटिंग
आई ऍम वेटिंग फॉर यू
माय लव एनक्लोसेस
ए प्लॉट ऑफ़ रोज़ेस
एंड व्हेन शॉल वी विन
आवर नेक्स्ट मीटिंग
कॉज लव यू नो
दैट टाइम इस फ्लीटिंग
टाइम इस फ्लीटिंग (2)………..

Best Songs Composed by Rajesh Roshan

ओ व्हेन आई लुक एट यू
द ब्लू ऑफ़ हेवन
सीम्स टू बी डीपर ब्लू
एंड आई कैन स्वेयर दैट
गॉड हिमसेल्फ
सीम्स टू बी लूकिंग थ्रू
ज़ु ज़ु ज़ु
ज़ु रु ज़ु
आई विल नेवर पार्ट फ्रॉम यू
एंड व्हेन शॉल वी विन
आवर नेक्स्ट मीटिंग
कॉज लव यू नो
दैट टाइम इस फ्लीटिंग
टाइम इस फ्लीटिंग (2)………..

Best Songs of 1975

स्प्रिंग इस द सीज़न
दैट ड्रॉप्स द रीज़न ऑफ़ लवर्स
हू आर ट्रूली ट्रू
यंग बर्ड्स आर मेटिंग
व्हाइल आई ऍम वेटिंग
वेटिंग फॉर यू
डार्लिंग यू हॉण्ट मी
से डू यू वॉन्ट मी
एंड इफ इट इस सो
व्हेन आर वी मीटिंग
कॉज लव यू नो
दैट टाइम इस फ्लीटिंग
टाइम इस फ्लीटिंग (2)
माय हार्ट इस बीटिंग
कीप्स ऑन रिपीटिंग
आई ऍम वेटिंग फॉर यू
माय लव एनक्लोसेस
ए प्लॉट ऑफ़ रोज़ेस
एंड व्हेन शॉल वी विन
आवर नेक्स्ट मीटिंग
कॉज लव यू नो
दैट टाइम इस फ्लीटिंग
टाइम इस फ्लीटिंग (2)
हम्म्म
ज़ु ज़ु ज़ु
ज़ु रु ज़ु
ज़ु ज़ु ज़ु
ज़ु रु ज़ु
हम्म्म………..

गीत: माय हार्ट इस बीटिंग
फिल्म: जूली (1975)
गायक: प्रीती सागर
संगीतकार: राजेश रोशन
गीतकार: हरिंद्रनाथ चट्टोपाध्याय
कलाकार: लक्ष्मी, ओम प्रकाश, नादिरा

My Heart Is Beating-YouTube Video | Julie-1975

Lyrics Dil Kya Kare Jab Kisi Se from Julie-1975

Songs recommendation for you

Spread the love

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here